Якому святому молитися, щоб знайти роботу

Проблеми з роботою у людей виникають з різних причин - хтось не може влаштуватися на гідне місце, хтось незадоволений своєю існуючої посадою або окладом, а хтось взагалі бачить себе в іншому напрямку, але не може кинути стару роботу, побоюючись залишитися без грошей. У таких випадках можна звернутися до святих, що допомагає в цій непростій справі.



Кому молитися

В основному, люди звертаються в своїх молитвах до Бога, проте існують святі, які можуть допомогти знайти роботу і втриматися на ній. Так, молитися можна іконі Богоматері, ікони «Скоропослушниці» і іконі Дев`яти Святих мучеників Кизичеських. Допомагають в пошуку роботи апостол Павло, Микола Чудотворець, святий мученик Трифон і Ксенія Петербурзька. Основною умовою молитви є щирість прохача, який також може звернутися за допомогою до свого небесного покровителя або покровительці.

Бажано молитися про пошук роботи в церкві, проте Господь почує і моляться вдома - головне, щоб бажання виходило від серця.

Не потрібно просити Бога про крутий роботі з великою зарплатою - слід просити про посади, яка максимально підійде тому, хто просить і буде для нього благом. Уміння правильно формулювати запити є при зверненні до вищих сил вкрай важливим - адже люди часто самі не знають, чого хочуть, тому їх молитви залишаються без відповіді. Через невдачі Господь намагається навчити людей розуміти свої потреби і довіряти йому - адже нікому не дається випробувань не по силі, а довіряють Богу завжди вийдуть на правильну дорогу.

Молитви про пошук роботи

Молитися можна як своїми словами, так і спеціальними молитвами. Наприклад, знайти роботу допоможе наступна молитва: «Господи! Даруй мені улюблену роботу. Даруй мені таку роботу, на якій я міг би реалізувати всі таланти і здібності, які Ти дав мені. Яка буде доставляти мені радість, і на якій я міг би принести багато користі людям, отримуючи за це гідну винагороду ».

Перед читанням кожної молитви обов`язково слід прочитати «Отче наш» і тричі перехреститися.

Для досягнення успіху в справах і поліпшення досягнень на ниві знайденої роботи, потрібно читати цю молитву: «Господи! В ім`я Ісуса Христа я молю Тебе про успіх у всіх справах моїх рук, якщо на те буде воля Твоя. Даруй мені успіх, допоможи мені працювати так, щоб плоди приносив цю працю. Дай мені, що і як мені потрібно робити ».

Щоб Господь почув прохання, перед початком нової роботи і злочину до виконання обов`язків, потрібно вимовити наступну маленьку молитву-благословення: «Благослови мене, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити починаємо мною справу на славу Твою». Після цього можна зі спокійною душею приступати до справ - Бог догляне за їх успішним виконанням.


Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
» » Якому святому молитися, щоб знайти роботу
Back to top