Сам собі захист: молитва від злих людей

З негативно налаштованими, злими і заздрісними людьми доводиться стикатися часто. Захиститися від їх впливу можна за допомогою православних молитов. Найголовніше - не відповідати агресією і не проклинати кривдників.



Хтось вважає, що на злих людей, які не можуть стримати агресії, краще не звертати уваги, а хтось вступає з ними в перепалку і відповідає злістю і ненавистю. У православ`ї своїм ворогам прийнято бажати добра, щастя, смирення і радості.

Підготовка до молитви від злих людей

Перед тим як читати молитви від злих людей, потрібно сходити в церкву і купити 12 свічок. За 3 свічки поставити перед іконами Ісуса Христа, Матрони Московської і Пресвятої Богородиці. Ікони цих святих знадобляться будинку, перед ними потрібно читати молитви. Попросіть Ісуса захистити вас від чужих злісних помислів і ворожої скверни.

Опівночі будинки запаліть свічки перед іконами, спочатку прочитайте «Отче Наш», перехрестилася тричі, потім молитву від злих людей, звернену до Ісуса Христа. Останню потрібно вимовляти кожен день перед виходом на вулицю. Від злих людей зможе захистити Матрона Московська. Молитву до неї потрібно читати в дні, коли передбачається особливо часте спілкування з негативно налаштованими людьми.

Які святі захистять від злих людей?

Якщо ви опинилися в складній ситуації, але не пам`ятаєте молитов, то для захисту можна запам`ятати невелике звернення: «Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене, грішного». Від злих людей і ворогів захищає Микола Сербський.

Під час прочитання молитов не можна згадувати людей, які вас образили, зі злістю і негативом. Подумайте про те, що вони можуть бути добрими і чуйними. Бог не ділить людей на хороших і поганих, для нього важливі вчинки і покаяння.

Від бід і ворогів захистить молитва Архангела Михаїла, Псалом 53, 26, 90.
Найпростіший спосіб не піддаватися негативному впливу - уникати спілкування зі злими людьми, але, якщо цього зробити неможливо, то два рази в день: вранці відразу після пробудження і ввечері читайте молитви Ісуса Христа і Богородиці.

Обереги від злих людей

Від косих поглядів і гнівних фраз недоброзичливців допоможуть обереги. Разом з молитвами вони забезпечать надійний захист від злих людей. Найчастіше використовують звичайну шпильку. Її потрібно прикріпити до одягу з вивороту і носити постійно з собою. Якщо шпилька розстебнута або загубилася, значить, хтось вам побажав зла. Дітям від пристріту і впливу косих поглядів вішають на руку червону нитку.

Православні молитви допоможуть захиститися від злих людей і ворогів, неприємних ситуацій і впливів косих поглядів. Якщо ви знаєте, що вам доведеться зіткнутися з недоброзичливцями, звертатися за допомогою до святих краще заздалегідь.


Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
» » Сам собі захист: молитва від злих людей
Back to top